Waarom kiezen voor Luxaflex® raamdecoratie op maat?

  • 19 augustus 2024
  • Luxaflex® blog
  • Nieuws

In een notendop: simply brighter living. Onze op maat gemaakte raamdecoratie maakt jouw dagelijks leven binnenshuis op een eenvoudige en duidelijke manier comfortabeler, slimmer en lichter. Benieuwd hoe we dat doen?

Simply

Bij Luxaflex® bieden we een breed assortiment raamdecoratie op maat met een uitgebreide collectie stijlen en productopties binnen elke productgroep, elk met hun eigen sterke punten. Onze dealers met jarenlange ervaring gaan samen met jou op zoek naar de beste oplossing in dit uitgebreide aanbod voor jouw stijl en behoeften. Zo vormt de veelheid aan praktische keuzes geen ongemak, maar heb je de gemoedsrust dat er sowieso een raambekledingoplossing is die volledig aan je wensen voldoet. De dealer komt vervolgens je ramen opmeten en je gekozen raamdecoratie installeren. En dankzij onze gemakkelijke gebruiksvriendelijke bedieningen en productopties kan je uiteindelijk op een eenvoudige manier je nieuwe raambekleding bedienen. Dat is onze duidelijke belofte.

Brighter

De juiste raamdecoratie voor een stijlvol raam en de ideale lichtinval doet wonderen, zowel voor de ruimte als voor je humeur. Regel licht en privacy zoals jij dat wil, met de minste moeite. Ons assortiment bevat ook veel raambekledingsopties waarmee je je privacy kan waarborgen en toch veel daglicht in je leven kan binnenlaten, zoals lichtdoorlatende stoffen, flexibele jaloezieën of het speciale top down / bottom up systeem. En met ons slimme automatische bedieningssysteem PowerView® automation kan je de bediening van je raamdecoratie automatisch laten verlopen, zodat jij je volledig kan richten op wat jouw leven lichter maakt. Deze slimme oplossingen voegen gemak, efficiëntie, comfort en kwaliteit toe aan je dagelijkse leven. Dat is slim denken.

Living

Iedereen heeft zijn eigen unieke levensstijl, die vaak wordt weerspiegeled in het interieur. Onze collecties zijn daarom zo ontworpen dat ze voor ieder wat wils bieden, zowel wat betreft praktische behoeften als interieurstijl. Zo kan je een keuze maken die je interieur compleet maakt, voor een thuis waar jij en je gezin of medebewoners zich helemaal tot leven voelen komen. En dankzij onze innovaties om licht en privacy te regelen, de temperatuur in huis onder controle te houden en je raambekleding slim te bedienen, kan je in alle comfort genieten van de alledaagse kleine dingen die je helpen op je gemak en geborgen te leven. Kies elke dag voor het leven.

Luxaflex® raamdecoratie op maat - simply brighter living
brochure raamdecoratie op maat

Download onze brochure

Laat je inspireren door onze collectie raamdecoratie op maat.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gelukt!

Je vindt de brochure binnenkort in je mailbox.